Hizmetler

Birimimizde fare, sıçan, tavşan ve zebra balığı üretim ve bakımı yapılmaktadır. (Wistar albino, Sprague Dawley, Nude fare, Scid fare, Balb/C, C57BL/6, 129S/6, Yeni Zelanda Tavşanı ve Zebra Balığı)

Hizmetler:

• Rutin veteriner teşhis ve tedavi
  • Proje sahiplerinin talepleri doğrultusunda araştırma projelerine danışmanlık
  • Mikrocerrahi ve mikroenjeksiyon uygulamaları
  • Invivo görüntüleme
  • Tümör geliştirme
  • Ultrason
  • Yoğun bakım
  • Hemogram ve biyokimyasal analiz
  • 80 saatlik sertifika eğitimi

Vivarium'dan faydalanmak isteyen üniversite içi ve dışı başvurularda öncelikle ilgili kurumdan alınmış etik onay gerekmektedir.

Başvuru süreci:

1. Deneysel Hayvan Üretim ve Bakım Birimi hizmetlerinden yararlanmak isteyen kullanıcılar için güncel fiyat listemiz aşağıdadır. İlgili proje yürütücülerinin aşağıdaki başvuru formunu doldurup göndermeleri gerekmektedir.
2. Başvuru esnasında etik protokol ve onay belgesi de ıslak imzalı başvuru formu ile birlikte Birime teslim edilmelidir.
3. Ödeme Boğaziçi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi hesabına yapılmalıdır.
4. Ürün ve hizmetler bir takvim çerçevesinde programlı şekilde sağlanır.

Fiyat listesi için lütfen tıklayınız.             Başvuru formu için lütfen tıklayınız.