Sağlık Alanında Kamu İhalelerine Katılım/Yaşanan Sorunlar/Çözüm Önerileri Eğitimi

Date:
30 Nisan 2016

Tarih ve Saat: 30 Nisan 2016 Cumartesi, 09.30 – 12.30

YerBoğaziçi Üniversitesi Kandilli Kampüsü AZ-19

Eğitmen: Seyyid Ahmet Hakkakul

Katılım Ücreti: 300 TL (Küme/platform üyesi firma/platform üyesi STK/ firma üyelerine, paydaş küme resmi üye (Anakar, İzmir, Samsun…) mensuplarına %40 indirim uygulanacaktır (180 TL), www.inovita.org, www.i-sek.org. Katılım ücretlerinin en geç 15 Nisan 2016 Cuma tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir.)

Katılımcı sayısı 25 kişi ile sınırlı olup, başvuru sırasına göre değerlendirilecektir. Kayıt için: http://kamuihaleegitimi.eventbrite.com (kontenjan dolu ise yedek kayıt için aşağıdaki mail üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz) Katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir.

GARANTİ BANKASI TL
BANKA-ŞUBE ŞUBE KODU HESAP NO IBAN NO
GARANTİ BANKASI BOĞAZİÇİ ÜNİV. ŞUBESİ 303 6200062
(ANA HESAP) Boğaziçi Üniversitesi Vakfı Hesabı
TR52 0006 2000 3030 0006 2000 62 Ödemeyi “Bağış (İnovita)” ifadesi ile yapınız, ödeme dekontunu ozden.kassap@boun.edu.tr mail adresine gönderiniz.

EĞİTİMİN KAPSAMI

1.BÖLÜM

• Kamu İhale Hukuku’nda Kavramlar ve Temel İlkeler
• Kamu İhale Hukuku’nun Kapsamı, Gelişimi ve Önemi
• Türkiye’de Kamu İhalelerine İstatistikler Işığında Genel Bakış
• Türkiye’de İhale Türleri ve İhalelere Katılım Koşulları

2.BÖLÜM
• İhalelerde, İhale Öncesinde ve Sonrasında Ortaya Çıkan Uyuşmazlıklar ve  Çözüm Önerileri
• Sağlık Alanında Yapılan İhalelerde Teknik Şartnamelerden Doğan Uyuşmazlıklar ve Çözüm Önerileri
• Kamu İhale Hukuku’nda İdari Başvuru Yolları (Şikayet, İtirazen Şikayet) ve  Dava  Süreci
• Kamu İhalelerinde Yasak Fiil ve Davranışlar, Kamu İhalelerinden Yasaklılık
          İhaleye/Edimin İfasına Fesat Karıştırma Suçları
• SORU-CEVAP

EĞİTMEN HAKKINDA

Seyyid Ahmet Hakkakul, Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

2012 yılından bu yana Kamu İhale Hukuku Enstitüsü’nün genel başkanlığını yürütmekte olup, Kamu İhale Hukuku alanında çok sayıda kongre, sempozyum ve seminerin düzenlenmesine öncülük etti. Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kamu ve özel kurumların mensuplarına yine Kamu İhale Hukuku alanında eğitimler verdi ve bu alandaki birçok kitap çalışmasının da yazarlığını ve editörlüğünü üstlendi.

Halen, kurucusu olduğu Hakkakul Avukatlık Bürosu’nda, Kamu İhale Hukuku alanında avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.