Boğaziçi Lifesci Kandilli Deep Talks – 4 – 12 Aralık 2022

Tarih ve Saat

Konum

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Derin Teknoloji Üssü, Kandilli, Rasathane Cd. No:104 D:7, 34684 Üsküdar/İstanbul

Etkinlik Hakkında

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi LifeSci, sağlık ve biyoteknoloji alanında, özellikle start-up ve KOBİ’lere yönelik güncel konu ve yeniliklere odaklanan, iki ayda bir düzenlenecek ‘Boğaziçi LifeSci Kandilli Derin Sohbetleri’ başlıklı seminer serisi son hız devam ediyor.

Preklinik Görüntülemenin Fırsatları” başlıklı seminerimizde James Quirk bizlerle olacak.

‘Kandilli Derin Sohbetleri’ Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanıyla ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamındaki “Yaşam Bilimleri KOBİ’lerinin Küresel Rekabetçiliğini Arttırmaya Yönelik Ar-Ge Destek Laboratuvarları Projesi” dahilinde organize edilmektedir.

Sizleri etkinliğimize katılmaya ve Boğaziçi LifeSci ağının bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Bu etkinlik hibrit olarak gerçekleştirilecektir.

PROGRAM

9.30 – 10.00 Kayıt ve İkram

10.00 – 10.15 Açılış Konuşması

Prof. Dr. Cengizhan Öztürk