LifeSci 2Tech Buluşmaları Yeniden Başlıyor!

LifeSci 2Tech Meetup, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri Merkezi tarafından organize edilen yaşam bilimleri ekosistemi buluşmalarıdır. İlkini 19 Temmuz 2019’da düzenlediğimiz buluşmalarımıza pandemi sonrası kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Her ayın son Perşembe’si bir araya gelip her buluşmada yaşam bilimleri ekosisteminin farklı bileşenlerinden 3-4 konuşmacının başlattığı tartışmayla yaşam bilimlerinde teknoloji, inovasyon ve ekosistem eğilimleri üzerine sohbet etmeyi amaçlıyoruz.

2Tech buluşmaları ile yaşam bilimleri ekosisteminin farklı paydaşlarını bir araya getirmeyi; bilim, teknoloji, yenilikler ve gelecek hakkında konuşmayı istiyoruz. Yaşam bilimleri ile ilgili araştırmacıların, start-up’ların, hukukçuların, yatırımcıların ve şirketlerin birbirlerini tanımasını, birbirilerinden öğrenmelerini ve yeni işbirliklerinin doğmasını amaçlıyoruz. Yaşam bilimlerinde, çıktıları hızlandırmak ve ekosistemi etkinleştirmek için öncü bir rol üstleniyoruz.

Bu ayki konumuz: NÖRO-ONKOLOJİ

Konuşmacı konuklarımız: Prof Dr İlhan Elmacı (nöro cerrahi), Prof Dr Berrin Pehlivan (radyasyon onkolojisi), Doç Dr Ayça Erşen Danyeli (nöropatoloji)

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Kampüsü, Derin Teknoloji Binası

Zaman: 28 Aralık 15:00

Katılımınızdan mutluluk duyacağız.
Yaşam bilimlerinde birlikte değer yaratmak için 2Tech buluşmalarını takip edin.
#lifesci #2tech #2techmeetup